Midsommarceviche
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 10

Om fiskhälsa >

 

 

Så marineras fisk >

 

 

Om ceviche >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Midsommarceviche

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 112

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1121 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 11%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 83 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om fiskhälsa > Äts ej

Så marineras fisk > Äts ej

Om ceviche > Äts ej

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning

  1. Blanda limejuice, saft och Hallands Fläder med olja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Tärna lax i 1x1 cm stora bitar. Marinera i 10 minuter. De ska ha fått en vitnad/frostig yta men får inte ha blivit torr och trådig. Skär grönsakerna under tiden.
  3. Skala och strimla lök. Skala gurka, tag bort kärnhus och skär i tärningar. Tärna avokado. Sila lagen från laxen över grönsakerna. Håll dessa separerade tills servering.
  4. Blanda laxkuberna med plockad dill, finskuren gräslök och de avrunna grönsakerna strax innan servering. Stick ned några romansalladsblad i varje ceviche. Fördela resterande marinad och njut.

Kockens kommentar

Recept skapat av Peter Jelksäter från kocklandslaget.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem