Fiskfilè i ugnen
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Potatis

0.8 

kilo

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskfilè i ugnen

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 143

Kcal / portion: 510

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2040 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 357 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Potatis 0.8 kilo 26%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och koka potatis.
  3. Riv ost. Mixa örter, äggula, och olja till en grön smet. Tillsätt vinägern och ¼ av osten och rör om. Skrapa över till en bunke. Vänd i resterande ost, salt och peppar.
  4. Lättsalta filéerna runt om och lägg ut dem på ett smort fat. Fördela ostmassan tunt över filéerna. Gratinera cirka 7 minuter tills fisken är vit och ytan fått färg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem