Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 143

Kcal / portion: 510

GBR (GI) / port: 8
Recept: 2040 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200°C.
- Skala och koka potatis.
- Riv ost. Mixa örter, äggula, och olja till en grön smet. Tillsätt vinägern och ¼ av osten och rör om. Skrapa över till en bunke. Vänd i resterande ost, salt och peppar.
- Lättsalta filéerna runt om och lägg ut dem på ett smort fat. Fördela ostmassan tunt över filéerna. Gratinera cirka 7 minuter tills fisken är vit och ytan fått färg.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)