Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 514

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2057 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 11%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Äggula 3.0 styck 7%
Tubkaviar 3.0 msk 7%
Schalottenlök finhackad 1.0 styck 1%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning (40 min )
- Ugn 200ºC.
- Smörj en ugnssäker form. Lägg fisken i formen.
- Rör samman crème fraîche, äggulor, kaviar och schalottenlök och häll såsen över fisken.
- Ställ formen i mitten av ugnen och gratinera 30 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på paketet.
- Skala räkor. Skiva citron.
- Garnera fisken med citronskivor, löjrom och räkor.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)