Fiskgratäng med räkor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Äggula

3.0 

styck

Tubkaviar

3.0 

msk

Schalottenlök finhackad

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskgratäng med räkor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 514

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2057 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 11%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 301 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Äggula 3.0 styck 7%

Tubkaviar 3.0 msk 7%

Schalottenlök finhackad 1.0 styck 1%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning (40 min )

  1. Ugn 200ºC.
  2. Smörj en ugnssäker form. Lägg fisken i formen.
  3. Rör samman crème fraîche, äggulor, kaviar och schalottenlök och häll såsen över fisken.
  4. Ställ formen i mitten av ugnen och gratinera 30 minuter.
  5. Koka ris enligt anvisning på paketet.
  6. Skala räkor. Skiva citron.
  7. Garnera fisken med citronskivor, löjrom och räkor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem