Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 356

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1422 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 12%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Vitt bröd smulat 2.0 dl 10%
Hårdost riven 2.0 dl 20%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning (40 min )
- Skala och koka potatis.
- Ugn 225°C.
- Lägg torsken i en ungsfast form och häll citron och vin över den. Smula bröd över fisken.
- Smält smör, pressa i vitlök. Häll det över brödet. Riv över ost.
- Ställ i ugn i 10-15 minuter.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)