Lax med lingontäcke och veloutesås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Potatis

10.0 

styck

Gröna ärter färska

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med lingontäcke och veloutesås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 99

Kcal / portion: 545

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2182 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 3%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 551 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Potatis 10.0 styck 31%

Gröna ärter färska 400.0 gram 13%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Pensla en ugnsfast form med margarin. Placera fisken i den. Krydda med vitpeppar och ingefära. Lägg lingon och gräslök på laxen.
  3. Tillaga i ugnen cirka 20 minuter eller tills fisken är klar.
  4. Skala och koka potatis.
  5. Koka upp vatten och fiskbuljong. Red med maizena till önskad kosistens. Smaksätt med citron, dill och vitt vin.
  6. Servera fisken med potatis, sås och ärtor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem