Lax med het bönsalsa och matkorn
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Matvete

3.5 

dl

Grönsaksbuljongtärning

0.5 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med het bönsalsa och matkorn

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 167

Kcal / portion: 813

GBR (GI) / port: 8

Recept: 3252 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 486 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Matvete 3.5 dl 28%

Grönsaksbuljongtärning 0.5 styck 0%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Lägg bönor i blöt 8 timmar.
  2. Sätt ugnen på 200ºC.
  3. Salta och peppra fisken. Pensla en ugnsfast form med margarin. Lägg i fisken. Stek fisken cirka 15 minuter eller tills den är klar.
  4. Koka matkorn enligt anvisning på förpackningen tillsammans med buljongtärning.
  5. Koka bönor enligt anvisning på förpackningen. Halvera tomater. Skala och hacka vitlök.
  6. Fräs tomater och vitlök i rapsloja ett par minuter. Späd med lite vatten om det blir för torrt. Häll på balsamvinäger. Smaka av med socker och svartpeppar. Blanda ner de kokta bönorna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem