Saffransbakad fisk på tomatbädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Matvete

3.5 

dl

Haricots verts färska

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saffransbakad fisk på tomatbädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 523

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2090 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 467 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Matvete 3.5 dl 44%

Haricots verts färska 400.0 gram 5%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Skiva tomater i tjocka skivor. Pensla en ugnsfast form med rapsolja.
  3. Lägg tomaterna i formen. Krydda med svartpeppar. Baka i mitten av ugnen cirka 20 minuter.
  4. Ta ut fatet. Höj värmen till 200ºC. Placera fisk på hälften av tomatbädden. Mixa resten av tomaterna med fetaost, saffran, vitlök och färsk basilika. Lägg tomatröran över fisken. Tillaga i ugnen cirka 15 minuter eller tills fisken är klar.
  5. Koka matkorn enligt anvisning på paketet.
  6. Koka haricot verts någon minut. Servera till fisken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem