Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 519

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2075 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 3%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Morot 6.0 styck 11%
Broccoli 300.0 gram 5%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
...
![]()
Skapat av
Nordisk hälsa
Tillagning
- Sätt ugnen på 200ºC.
- Lägg lax i en smord ugnsfast form. Krydda laxen rikligt med svartpeppar och dill.
- Koka skalad potatis, morötter och broccoli i separata kastruller.
- Stek fisken i ugnen 12-15 minuter.
- Servera laxen med potatis, morötter, broccoli och citronklyftor.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)