Tomatströmming med potatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Broccoli färsk

2.0 

st stora

Potatis

10.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tomatströmming med potatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 71

Kcal / portion: 461

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1843 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 654 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Broccoli färsk 2.0 st stora 14%

Potatis 10.0 styck 36%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning (40 min )

  1. Skala och koka potatis.
  2. Sätt ugnen på 200ºC.
  3. Skala och finhacka lök. Fräs lök i rapsolja. Rör ner tomater och buljongtärning. Låt koka upp.
  4. Skölj strömming. Klipp bort ryggfenan om det behövs. Lägg på en skärbräda med skinnsidan ner. Strö över salt, peppar, oregano och timjan. Rulla ihop. Lägg i ugnsfast form.
  5. Häll över tomatsåsen. Ställ i mitten av ugnen cirka 10 minuter.
  6. Skär broccoli i buketter. Koka 3-5 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem