Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 324

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1295 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 12%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Lägg laxfiléerna i en lätt smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Skär ett par skåror i varje portionsbit och stick ner chevre.
- Strö spenaten över laxen i ett jämnt täcke.
- 225 grader ugn, ca 25 minuter tills laxen är klar.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)