Lax med spenat och chevre i ugn
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Getost (chèvre)

70.0 

gram

Salt till smaksättning

 

 

Peppar till smaksättning

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med spenat och chevre i ugn

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 324

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1295 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 12%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 188 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Getost (chèvre) 70.0 gram 19%

Salt till smaksättning 0%

Peppar till smaksättning 0%

...

Skapat av
vinca

Tillagning

  1. Lägg laxfiléerna i en lätt smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Skär ett par skåror i varje portionsbit och stick ner chevre.
  2. Strö spenaten över laxen i ett jämnt täcke.
  3. 225 grader ugn, ca 25 minuter tills laxen är klar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem