Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 92
            Kcal / portion: 368
            GBR (GI) / port: 9
Recept: 1473 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform.
Salta lätt på fisken och pressa/droppa över lite färsk citron. - Skiva och stek löken genomskinlig och fördela den över fisken.
 - Vispa ihop övriga ingredienser till såsen och häll den över fisk och lök.
 - Sätt i ugn 200 grader i 30 minuter.
 
Kockens kommentar
Gott med skivade tomater under såstäcket. Servera kokt eller pressad potatis till.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)