Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 368

GBR (GI) / port: 9
Recept: 1473 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform.
Salta lätt på fisken och pressa/droppa över lite färsk citron. - Skiva och stek löken genomskinlig och fördela den över fisken.
- Vispa ihop övriga ingredienser till såsen och häll den över fisk och lök.
- Sätt i ugn 200 grader i 30 minuter.
Kockens kommentar
Gott med skivade tomater under såstäcket. Servera kokt eller pressad potatis till.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)