Helstekt makrill i ört och gräddsky (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om kolhydratbantning >

 

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Helstekt makrill i ört och gräddsky (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 318

Kcal / portion: 1135

GBR (GI) / port: 0

Recept: 4538 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 28%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 357 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kolhydratbantning > Äts ej

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225°C. Hacka kryddgrönt. Salta, peppra och pressa citron inuti och utanpå fisk. Fyll fisken med kryddgrönt.
  2. Hetta upp en panna med rikligt med smör. Stek fiskarna runt om på medelvärme. Lägg i ugnsfast form.
  3. Häll grädde i stekskyn. Rör om. Slå över fisken. Grädda i ugnen tills ryggbenet släpper lätt, cirka 10 minuter.
  4. Servera med kokt blomkål.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.
L1

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem