Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 318

Kcal / portion: 1135

GBR (GI) / port: 0
Recept: 4538 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 28%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
...
![]()
Skapat av
LCHF-kokbok
Tillagning
- Sätt ugnen på 225°C. Hacka kryddgrönt. Salta, peppra och pressa citron inuti och utanpå fisk. Fyll fisken med kryddgrönt.
- Hetta upp en panna med rikligt med smör. Stek fiskarna runt om på medelvärme. Lägg i ugnsfast form.
- Häll grädde i stekskyn. Rör om. Slå över fisken. Grädda i ugnen tills ryggbenet släpper lätt, cirka 10 minuter.
- Servera med kokt blomkål.
Kockens kommentar
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.L1
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)