Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 216

GBR (GI) / port: 0
Recept: 864 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Lägg ut fyra folieark och fördela spenaten mitt på varje ark (3 pellets/ark). Forma en "båt" och stäng igen.
- Placera fisken på spenaten,krydda med salt och citronpeppar
- Lägg på tomatskivor, gräslök och strimlad purjo
- Klicka över lätt créme fraiche och lägg sist på mozzarella (skuren i 8 skivor)
- Sätt i ugn 225 grader i ca 20 minuter (om ingredienserna var tinade) Frysta ingredienser 35 - ca 50 minuter. Öppna försiktigt och känn om den är klar (akta ångan).
- Servera med sallad och kokt eller pressad potatis. Häll ut fisken och såsen på tallriken.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)