Lax med parma och salvia
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med parma och salvia

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 634

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2535 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 9%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 515 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > %

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon & Davidsson

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175ºC. Skär lax i portionsbitar. Skär ett snitt i varje bit. Fyll med några salviablad, riven parmesan, salt och peppar. Linda två skivor skinka runt varje bit. Fäst med tandpetare.
  2. Sätt in i ugnen 10-15 minuter.
  3. Skala och skiva rödlök. Dela och kärna ur gurka. Skär i båtar. Dela grapefrukt. Skär ut klyftor fria från hinnor. Dela, kärna ur och skär avokado i bitar. Pressa lite citron över så att den inte mörknar. Dela isbergssallad med händerna.
  4. Blanda salladen och spenat i en skål. Lägg i avokado, grapefrukt och rödlök.
  5. Blanda ihop dressing. Ringla över salladen. Garnera med rostade solrosfrön.

Kockens kommentar

GBR 1 = lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem