Svärdfisk med citron och vitlök (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svärdfisk med citron och vitlök (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 190

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 0

Recept: 600 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 158 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Lägg fisk i en ugnsfast form. Pressa över citron. Pressa vitlök över. Klicka på smöret.
  3. Täck med aluminiumfolie. Låt fisken koka i mitten av ugnen cirka 15 minuter beroende på tjocklek.
  4. Garnera med citrongräs eller citronmeliss och dill. Servera gärna tomatsallad till.

Kockens kommentar

GBR 0 = mycket lågt. Portionsvikten är extremt låg, främst för att traditionella tillbehör tagits bort. Låga portionsvikter ger viktminskning (!).Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem