Gravad lax garam masala med citronsenapscreme
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om fiskhälsa >

 

 

Parasiter i fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gravad lax garam masala med citronsenapscreme

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 320

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1282 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 197 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om fiskhälsa > Äts ej

Parasiter i fisk > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (24 tim )

  1. Blanda socker, salt och garam masala. Klappa in laxen med blandningen. Ställ i kyl i ett dygn.
  2. Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i 1 timme.

Kockens kommentar

Smakar man på Garam Masala så känner man igen de juliga kryddorna, därför är den toppen till laxen. Ett litet tips är att prova den på äppelpajen också, blir lite sting. Fisk kan innehålla parasiter (mask), dock sällsynt i lax. Läs mer > Om fiskhälsa.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem