
Hoki under grönt spenattäcke med ljummen tomatsallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 693

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2773 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Tina fisk om fryst. Sätt ugnen på 175°C.
- Riv parmesan. Skala vitlök. Lägg parmesan, vitlök, pinjenötter, olivolja, salt och peppar i en mixer. Mixa slätt.
- Lägg fisken i en ugnsfast form. Bred spenatblandningen över. Ställ in i ugnen cirka 20 minuter.
- Blanda vinäger, olja, salt och peppar i en bunke. Klyfta tomat. Skala och strimla lök. Kärna ur och strimla parika. Blanda tomat, lök, paprika och oliver med dressingen.
- Hetta upp en stekpanna. Vänd salladen hastigt i pannan, den ska bara bli lite varm. Blanda ner basilika innan servering.
Kockens kommentar
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)