Evas saltade lax med spenat och fetaost (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Evas saltade lax med spenat och fetaost (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 882

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3527 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 13%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 495 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Blanda salt och socker. Gnid in i laxen. Lägg i påse. Lägg in i kyl 1 dygn.
  2. Koka upp saltlagen Låt svalna helt. Häll över laxen. Ställ in i kylen i dygn till.
  3. Lägg smör och spenat i en kastrull. Smält smöret. Tillsätt philadelphiaost. Rör ner grädde. Salta och peppra.
  4. Skär fetost i små tärningar. Skär tunna skivor av laxen. Garnera spenaten med feta. Servera.

Kockens kommentar

Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem