Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 882

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3527 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Blanda salt och socker. Gnid in i laxen. Lägg i påse. Lägg in i kyl 1 dygn.
- Koka upp saltlagen Låt svalna helt. Häll över laxen. Ställ in i kylen i dygn till.
- Lägg smör och spenat i en kastrull. Smält smöret. Tillsätt philadelphiaost. Rör ner grädde. Salta och peppra.
- Skär fetost i små tärningar. Skär tunna skivor av laxen. Garnera spenaten med feta. Servera.
Kockens kommentar
Läs mer > Analys LCHF-metoden.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)