
Frisk ceviche på tonfisk och vindruvor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1019 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 1%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om ceviche > Äts ej
Så marineras fisk > Äts ej
Om fiskhälsa > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min + 1 tim )
- Skala räkor. Fintärna räkor och tonfisk. Finhacka chili. Tärna zucchini och honungsmelon.
- Pressa citron och lime över räkor och tonfisk. Låt stå i kylskåp 1 timme.
- Blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra lätt. Håll kyld fram till servering. Lägg upp i frostade glas.
Kockens kommentar
Fisken måste vara absolut pinfärsk. Säg till i fiskdisken att den ska användas till cheviche.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)