Frisk ceviche på tonfisk och vindruvor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Om ceviche >

 

 

Så marineras fisk >

 

 

Om fiskhälsa >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frisk ceviche på tonfisk och vindruvor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1019 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 1%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 163 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om ceviche > Äts ej

Så marineras fisk > Äts ej

Om fiskhälsa > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min + 1 tim )

  1. Skala räkor. Fintärna räkor och tonfisk. Finhacka chili. Tärna zucchini och honungsmelon.
  2. Pressa citron och lime över räkor och tonfisk. Låt stå i kylskåp 1 timme.
  3. Blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra lätt. Håll kyld fram till servering. Lägg upp i frostade glas.

Kockens kommentar

Fisken måste vara absolut pinfärsk. Säg till i fiskdisken att den ska användas till cheviche.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem