Snabbgravad rosélax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Om fiskhälsa >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Snabbgravad rosélax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 218

Kcal / portion: 450

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2700 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 17%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 206 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om fiskhälsa > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (2 tim )

  1. Skiva laxen tunt. Finhacka dill.
  2. Lägg rosépeppar i mortel och krossa. Blanda i dill, juice och skal från citron, salt, socker och olivolja. Mortla väl.
  3. Lägg laxskivor på ett fat och gnid in rosémarinaden. Låt stå minst en timme.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem