Våfflor med fetaost och nektarin (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal hjärtan: 40

Kockskolan:

 

Så lagas våfflor >

 

 

Våffeljärn >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Våfflor med fetaost och nektarin (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 105

GBR (GI) / port: 3

Recept: 4203 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 46 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas våfflor > Äts ej

Våffeljärn > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min + 1 tim )

  1. Tillaga våfflor enligt separat recept. Tillsätt vaniljsocker i smeten. Klassiska våfflor med jäst rekommenderas. Tilläggstid en timme.
  2. Kärna ur och skär nektarin i småbitar. Skala och finhacka rödlök. Smula fetaost.
  3. Blanda nektarin, rödlök, feta, olivolja och koriander i en bunke.
  4. Lägg en klick på varje våffelhjärta.

Kockens kommentar

Våfflor tillagade med jäst (länk nedan) är frasiga även efter att de kallnat, men tar längre tid att tillaga än bakpulvervåfflor. Läs mer om våfflor > Så lagas våfflor.

Passar till

Klassiska våfflor med jäst

Klassiska våfflor med bakpulver

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem