
Våfflor med fetaost och nektarin (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 105

GBR (GI) / port: 3
Recept: 4203 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 4%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så lagas våfflor > Äts ej
Våffeljärn > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min + 1 tim )
- Tillaga våfflor enligt separat recept. Tillsätt vaniljsocker i smeten. Klassiska våfflor med jäst rekommenderas. Tilläggstid en timme.
- Kärna ur och skär nektarin i småbitar. Skala och finhacka rödlök. Smula fetaost.
- Blanda nektarin, rödlök, feta, olivolja och koriander i en bunke.
- Lägg en klick på varje våffelhjärta.