
Våfflor med basilikaost och parmaskinka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 260

Kcal / portion: 105

GBR (GI) / port: 3
Recept: 4188 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så lagas våfflor > Äts ej
Våffeljärn > Äts ej
Om snittar, kanapéer > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min + 1 tim )
- Tillaga våfflor enligt separat recept. Klassiska våfflor med jäst rekommenderas. Tilläggstid en timme.
- Dela våfflorna i hjärtan.
- Dela skinkan i mindre bitar. Halvera physalis. Riv citronskal.
- Mixa philadelphia, olivolja, basilika, citronskal och salt med en stavmixer.
- Lägg en klick basilikaost på våffelhjärtan. Toppa med skinka och physalis.