
Våfflor med champinjonstuvning (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 239

Kcal / portion: 508

GBR (GI) / port: 14
Recept: 4068 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 5%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så lagas våfflor > Äts ej
Våffeljärn > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min + 1 tim )
- Tillaga våfflor enligt separat recept. Se kommentar nedan.
- Finhacka schalottenlök. Klyfta champinjoner.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i schalottenlök och champinjoner. Fräs någon minut.
- Slå på grädde och soja. Låt småputtra cirka 5 minuter. Häll i redning och låt tjockna.
- Lägg i persilja och salta och peppra.
- Lägg stuvning på våfflorna.