Ceviche på pilgrimsmusslor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Om ceviche >

 

 

Om fiskhälsa >

 

 

Om marinering >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ceviche på pilgrimsmusslor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 119

Kcal / portion: 496

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1984 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 7%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 417 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om ceviche > Äts ej

Om fiskhälsa > Äts ej

Om marinering > Äts ej

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (15 min )

  1. Kantskär bröd. Skär det därefter i små tärningar. Stek krutonger i en panna med lite olja på medelhög värme tills de är krispiga. Salta.
  2. Plocka bort muskeln på pilgrimsmusslor och skär dem i 1 cm tärningar. Dela och kärna ur chili. Finhacka chili, schalottenlök och vitlök.
  3. Skala, dela och kärna ur gurka. Skär gurka, melon, mango och avokado i osymmetriska bitar.
  4. Skölj citron och limefrukt, riv skal från lime och citron, pressa sedan saften från alla. Grovhacka koriander.
  5. Blanda samman alla ingredienser, smaka av med limeskal, salt och peppar.
  6. Lägg upp i skålar, toppa med krutonger och några färska salladsskott.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem