
Alaska pollock (torsk) med persilja, citron, vita bönor och fetaost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 786

GBR (GI) / port: 10
Recept: 3143 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 8%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på 120°C.
- Koka ris enligt anvisning på paketet.
- Tärna paprika och feta. Hacka oregano och vitlök. Skölj bönor. Smält smör.
- Mixa persilja, citronskal och olja. Salta fisken och pensla med persiljeblandningen i ett jämt lager.
- Blanda bönorna med vitlök, paprika, oregano och smör. Salta och peppra. Lägg bönorna i botten av en ugnsfast form och lägg fisken ovanpå samt toppa med fetaosttärningar.
- Baka allt i ugnen i cirka 15 minuter. Servera med råris.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)