Alaska pollock (torsk) med persilja, citron, vita bönor och fetaost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tillbehör:

 

Råris

3.0 

dl

el. matvete

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Alaska pollock (torsk) med persilja, citron, vita bönor och fetaost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 786

GBR (GI) / port: 10

Recept: 3143 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 455 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Råris 3.0 dl 28%

el. matvete 0%

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 120°C.
  2. Koka ris enligt anvisning på paketet.
  3. Tärna paprika och feta. Hacka oregano och vitlök. Skölj bönor. Smält smör.
  4. Mixa persilja, citronskal och olja. Salta fisken och pensla med persiljeblandningen i ett jämt lager.
  5. Blanda bönorna med vitlök, paprika, oregano och smör. Salta och peppra. Lägg bönorna i botten av en ugnsfast form och lägg fisken ovanpå samt toppa med fetaosttärningar.
  6. Baka allt i ugnen i cirka 15 minuter. Servera med råris.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem