Fisk- och purjogratäng
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så ugnslagas fisk >

 

 

Om gratinering >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisk- och purjogratäng

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 737

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2948 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 13%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 402 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så ugnslagas fisk > Äts ej

Om gratinering > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smöra en gratängform. Salta och peppra fisken. Lägg i formen.
  3. Finstrimla purjolök. Grovriv västerbottenost. Lägg purjolök och ost på fisken.
  4. Smula över fiskbuljongtärningen. Slå över vitvinsvinäger och grädde.
  5. Gratinera i ugnen 20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem