Torskrygg med skaldjursmos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så ugnslagas fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torskrygg med skaldjursmos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 780

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3120 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 6%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 632 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så ugnslagas fisk > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 100°C.
  2. Skala potatis och jordärtskocka. Skär i mindre bitar. Koka med vatten och salt cirka 20 minuter.
  3. Salta och peppra torsken. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i torsken och stek cirka 1 minut på varje sida. Lägg torsken i ugnsfast fat och ställ in i ugnen cirka 10 minuter.
  4. Skala räkorna. Slå av vattnet på potatis och jordärtskockor. Häll i mjölk, smör, salt och peppar. Vispa kraftigt till en slät mos. Lägg räkorna i moset.
  5. Servera räkmos, torsk och sallat på tallrik.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem