Kokt lammlägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Morot

1.0 

styck

Persilja till garnering

 

 

Senap fransk osötad

4.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kokt lammlägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 735

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2941 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 21%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 468 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Morot 1.0 styck 1%

Persilja till garnering 0%

Senap fransk osötad 4.0 msk 2%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Skala morot och lök. Skär löken i klyftor. Halvera moroten.
  2. Lägg lammlägg i kastrull. Häll på vatten så att det täcker. Koka upp och skumma av.
  3. Lägg i lök, morot, salt och peppar. Låt sjuda under lock i cirka 1 timme. Köttet är klart när det börjar lossna från benet.
  4. Tillaga coscous enligt anvisning på paketet.
  5. Garnera med morot och persilja. Servera med senap.

Alternativ

Rotmos

Fläsklägg med rotmos

Lammlägg i ugn

Kalvlägg

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem