Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 735

GBR (GI) / port: 14
Recept: 2941 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Skala morot och lök. Skär löken i klyftor. Halvera moroten.
- Lägg lammlägg i kastrull. Häll på vatten så att det täcker. Koka upp och skumma av.
- Lägg i lök, morot, salt och peppar. Låt sjuda under lock i cirka 1 timme. Köttet är klart när det börjar lossna från benet.
- Tillaga coscous enligt anvisning på paketet.
- Garnera med morot och persilja. Servera med senap.