Fänkåls- och parmaöverbakad laxfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör:

 

Långkornigt ris

3.0 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fänkåls- och parmaöverbakad laxfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 742

GBR (GI) / port: 13

Recept: 2968 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 10%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 430 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Långkornigt ris 3.0 dl 30%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Ansa chilifrukt, ta bort kärnor. Skär laxen i portionsbitar. Lägg laxen i smord ungsform.
  3. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  4. Grovskär fänkål och parmesan. Lägg detta i matmixer. Tillsätt chili, crème fraiche, timjan, citronpeppar och salt. Mixa till slät massa.
  5. Fördela mixet på laxbitarna. Sätt in i ugnen i cirka 8 minuter.
  6. Lägg upp laxen på en mangoldbädd. Servera med ris och citronklyfta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem