Laksfiskekaker - norska laxburgare
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 134
            Kcal / portion: 639
            GBR (GI) / port: 6
Recept: 2557 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Potatis 800.0 gram 21%
Grönsallad 200.0 gram 1%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Skala och koka potatis. Förbered sallad.
 - Mixa i matberedare fisk, ägg, potatismjöl, mjölk, salt och peppar till jämn smet. Forma burgare.
 - Hetta upp smör i panna på medelhög värme. Stek burgare cirka 5 minuter på var sida till fin yta.
 - Servera burgarna med potatis och sallad.
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)