Seikaker, norsk fiskbiff
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rödlök

2.0 

styck

Potatis

0.8 

kilo

Grönsallad

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Seikaker, norsk fiskbiff

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 446

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1785 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 517 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rödlök 2.0 styck 7%

Potatis 0.8 kilo 30%

Grönsallad 200.0 gram 1%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skala och koka potatis. Förbered grönsaker.
  2. Rensa och grovmal fisken. Blanda in övriga ingredienser i smeten.
  3. Skala och tunnskiva lök. Forma fiskbullar t.ex. med hjälp av skedar.
  4. Hetta upp matfett i panna. Stek bullarna ett par minuter på var sida. Bryn löken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem