
Seikaker, norsk fiskbiff
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 446

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1785 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 2%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Rödlök 2.0 styck 7%
Potatis 0.8 kilo 30%
Grönsallad 200.0 gram 1%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Skala och koka potatis. Förbered grönsaker.
- Rensa och grovmal fisken. Blanda in övriga ingredienser i smeten.
- Skala och tunnskiva lök. Forma fiskbullar t.ex. med hjälp av skedar.
- Hetta upp matfett i panna. Stek bullarna ett par minuter på var sida. Bryn löken.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)