Soja- och limemarinerad laxfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så marineras fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Soja- och limemarinerad laxfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 617

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2470 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 6%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 396 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så marineras fisk > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Riv skalet från lime i en bunke. Pressa i limesaften. Skala och riv ner ingefäran i bunken. Tillsätt tamari och sambal i bunken.
  3. Fetta in en ugnssäker form med lite olja.
    Skär laxen i portionsbitar och lägg i formen. Slå över marinaden. Sätt in i ugnen i 6-7 minuter.
  4. Koka nudlar ett par minuter, enligt anvisning på förpackning. Häll av vattnet. Salta lätt. Tillsätt lite matolja så klibbar de inte.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem