
Pumparöra som tillbehör, dipp eller smörgåspålägg
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 91

GBR (GI) / port: 3
Recept: 364 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 5%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
Skala pumpan och rensa bort kärnorna.
Dela pumpan i mindre bitar. - Ringla olja på en plåt. Lägg på pumpan.
Sätt in i ugnen i 30 minuter.
Ta ut och låt svalna något. - Lägg över pumpan i matberedare.
Tillsätt olja, spiskummin och sambal.
Pressa över citronjuice. Mixa.
Smaka av med salt.
Kockens kommentar
Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.