Pumparöra som tillbehör, dipp eller smörgåspålägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

el. sambal oelek }

 

 

Citron juice+fruktkött

1.0 

klyfta

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pumparöra som tillbehör, dipp eller smörgåspålägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 91

GBR (GI) / port: 3

Recept: 364 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 5%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 134 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

el. sambal oelek } 0%

Citron juice+fruktkött 1.0 klyfta 1%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
    Skala pumpan och rensa bort kärnorna.
    Dela pumpan i mindre bitar.

  2. Ringla olja på en plåt. Lägg på pumpan.
    Sätt in i ugnen i 30 minuter.
    Ta ut och låt svalna något.

  3. Lägg över pumpan i matberedare.
    Tillsätt olja, spiskummin och sambal.
    Pressa över citronjuice. Mixa.
    Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.

PASSAR TILL

Aprikos- och hasselnötsbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem