Cashewröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Citron juice+fruktkött

1.0 

klyfta

Salt

 

 

Kryddkrasse

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Cashewröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 375

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1499 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 16%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 188 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 klyfta 0%

Salt 0%

Kryddkrasse 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Kärna ur paprikan och skär i mindre bitar.
    Skala och hacka vitlök.

  2. Hetta upp olja i panna på medelhög värme.
    Lägg ner paprika, vitlök och nötter.
    Stek utan att bränna tills paprikan är mjuk.

  3. Lägg över i en matberedare och tillsätt olja och sambal. Pressa ner lite citronjuice.
    Mixa. Smaka av med salt.

  4. Lägg upp och garnera med lite kryddgrönt t.ex. kryddkrasse.

Kockens kommentar

Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.

PASSAR TILL

Aprikos- & hasselnötsbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem