
Cashewröra som tillbehör, dipp eller brödpålägg
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 375

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1499 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 16%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 1.0 klyfta 0%
Salt 0%
Kryddkrasse 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Kärna ur paprikan och skär i mindre bitar.
Skala och hacka vitlök. - Hetta upp olja i panna på medelhög värme.
Lägg ner paprika, vitlök och nötter.
Stek utan att bränna tills paprikan är mjuk. - Lägg över i en matberedare och tillsätt olja och sambal. Pressa ner lite citronjuice.
Mixa. Smaka av med salt. - Lägg upp och garnera med lite kryddgrönt t.ex. kryddkrasse.
Kockens kommentar
Passar som brödpålägg eller som tillbehör till mat.