Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 258

Kcal / portion: 328

GBR (GI) / port: 4
Recept: 3941 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 16%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Förbered: Riv gult citronskal.
Ta bort stjälk och vitt innanmäte från paprikan. Skär tomater i bitar. - Häll allt i en matberedare.
Pressa ner citronjuice.
Mixa väl till jämn, slät smet.
Smaka av med salt.
Kockens kommentar
Passar som pålägg på bröd eller som tillbehör till mat.