Havstartar på lax och sill (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (ā 10 st): 1

Kockskolan:

 

Om fiskhälsa >

 

 

Parasiter i fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Havstartar på lax och sill (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 530

GBR (GI) / port: 1

Recept: 530 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 5%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 574 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om fiskhälsa > Äts ej

Parasiter i fisk > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Skala tomater och ta bort det mjuka innanmätet. Fintärna det fasta köttet. Skala och riv ingefära. Skala och finhacka lök. Fintärna lax och sill.
  2. Blanda allt hack och tärnat. Lägg ut endiveblad på ett fat. Lägg en matsked fyllning i varje blad.

Kockens kommentar

Rå fisk kan innehålla parasiter, dock sällsynt i lax. Läs mer > Om fiskhälsa.

Alternativ

Sesamsillsallad

Påskig sillsallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem