
Havstartar på lax och sill (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 530

GBR (GI) / port: 1
Recept: 530 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 5%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om fiskhälsa > Äts ej
Parasiter i fisk > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (12 min )
- Skala tomater och ta bort det mjuka innanmätet. Fintärna det fasta köttet. Skala och riv ingefära. Skala och finhacka lök. Fintärna lax och sill.
- Blanda allt hack och tärnat. Lägg ut endiveblad på ett fat. Lägg en matsked fyllning i varje blad.
Kockens kommentar
Rå fisk kan innehålla parasiter, dock sällsynt i lax. Läs mer > Om fiskhälsa.