Smakrik sillsallad med tomater
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

 

Kockskolan:

 

Om sillsallad >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Smakrik sillsallad med tomater

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 128

Kcal / portion: 149

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1190 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 116 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sillsallad > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Hårdkoka ägg i cirka 10 minuter. Lägg i kallt vatten och låt kallna. Skala och finhacka äggen.
  2. Skala tomater och ta bort den mjuka innerdelen. Fintärna det fasta tomatköttet. Finhacka sill och ansjovis.
  3. Blanda tomathack, ägg, sill och ansjovis med majonnäs, senap och tabasco.
  4. Servera med ärtskott.

Kockens kommentar

För att lättare kunna skala tomater kan de läggas i kokande vatten ett par sekunder. Skölj dem sedan i kallt vatten. Sedan är det lätt att dra bort skalen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem