Sesamsillsallad med blandat grönt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Om smaksättaroljor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sesamsillsallad med blandat grönt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 187

Kcal / portion: 298

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1788 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 19%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 159 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om smaksättaroljor > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Skär tomaterna i 4 klyftor vardera. Dela gurkan i portioner (cirka 10 cm långa). Skiva gurkbitarna tunt. Skala lök och skiva till lökringar. Skär sillen i små bitar.
  2. Blanda dressing.
  3. Lägg upp sallat på tallrikar. Lägg på sill och gurka. Lägg lökringar över. Garnera runt om med tomatklyftor. Häll på dressing.

Kockens kommentar

Valnötsolja är en så kallad smaksättarolja. Läs mer > Om smaksättaroljor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem