
Grilltoast guacamole (drinktilltugg)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 206

Kcal / portion: 257

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1028 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 3%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Sätt på grillen och ta ut köttet ur kylskåpet.
Kött skall vid grillning vara tempererat. - Pensla gärna köttet med någon grillsås. Grilla köttet så att det får fin färg runt om och blir lagom genomstekt (jfr: Menyse´s olika grillrecept). Låt köttet vila 5-10 min.
Skär sedan upp köttet. - Skär brödet i skivor och pensla med lite matolja. Lägg på grillen 2-3 min på vardera sidan tills de fått fin färg.
- Lägg en sked guacamole på brödskivorna, sedan en skiva kött, samt strö lite flingsalt över.
Kockens kommentar
Denna rätt är utmärkt om man har överblivet kött kvar från en tidigare måltid.