Laxpytt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Paprika röd

2.0 

styck

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Gräslök till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxpytt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 533

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2132 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 368 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Paprika röd 2.0 styck 4%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Gräslök till garnering 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Stek bacon i torr stekpanna på medelhög värme. Tillsätt potatisen när bacon börjat avge fett i pannan. Stek 3-5 minuter.
  2. Skär gurka, paprika, squash och lax i cm-stora tärningar. Lägg i pannan och stek 3 minuter. Rör om några gånger.
  3. Lägg upp och garnera med gräslök. Pressa citronsaft över.

Kockens kommentar

Som alternativ till djupfryst tärnad potatis kan överbliven kokt potatis användas.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem