Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 145
            Kcal / portion: 533
            GBR (GI) / port: 3
Recept: 2132 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Paprika röd 2.0 styck 4%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Stek bacon i torr stekpanna på medelhög värme. Tillsätt potatisen när bacon börjat avge fett i pannan. Stek 3-5 minuter.
 - Skär gurka, paprika, squash och lax i cm-stora tärningar. Lägg i pannan och stek 3 minuter. Rör om några gånger.
 - Lägg upp och garnera med gräslök. Pressa citronsaft över.
 
Kockens kommentar
Som alternativ till djupfryst tärnad potatis kan överbliven kokt potatis användas.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)