Grillade kycklinglårfiléer
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal styck: 4

 

Kockskolan:

 

Så grillas kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade kycklinglårfiléer

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 177

Kcal / portion: 93

GBR (GI) / port: 0

Recept: 372 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 28%

Fett: 7%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 53 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så grillas kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
  2. Ta ut filéerna ur kylen och platta ut dem. Kött bör vid grillning vara rumstempererat.
  3. Förbered alla tillbehör till maten, potatis, sallad och dylikt.
  4. Pensla köttet med lite matolja och krydda. Vänta med saltet.
  5. Grilla 3-4 minuter på var sidan till fin färg och tills köttet blivit genomstekt (men inte mer). Kontrollera genom att skära ett snitt i köttet som då skall vara vitt. Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Kycklinglårfilé är kycklinglår utan ben. De finns att köpa färska i livsmedelsbutiker. Krydda gärna filéerna med någon orientalisk eller asiatisk kryddblandning. Vi använde garam marsala, vilket är en indisk blandning.

Passar till

Grillade grönsaker

Grillade skivade rotfrukter

Grillad potatis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem