Chokladkaka med punschgrädde samt jordgubbar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så vispas ägg >

 

 

Så vispas grädde >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladkaka med punschgrädde samt jordgubbar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 345

Kcal / portion: 717

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2869 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 27%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 208 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så vispas ägg > Äts ej

Så vispas grädde > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smöra in muffinsformarna. Smält smör och chokladen försiktigt i en kastrull.
  3. Vispa socker och ägg poröst. Blanda med chokladsmöret och häll ner smeten i formarna. Grädda chokladkakorna i cirka 20 minuter.
  4. Vispa under tiden grädde och rör ner punsch.
  5. Skär jordgubbarna i klyftor och lägg i en hög på tallriken. Gör små ägg av grädden och placera bredvid jordgubbarna. Ta ur chokladkakan ur formarna och placera bredvid grädden. Servera.

Meny ā la Rent a Chef:

Förrätt: Sparrisduo

Huvudrätt: Halstrad röding

Efterrätt: Chokladkaka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem