
Chokladkaka med punschgrädde samt jordgubbar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 345

Kcal / portion: 717

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2869 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 27%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Smöra in muffinsformarna. Smält smör och chokladen försiktigt i en kastrull.
- Vispa socker och ägg poröst. Blanda med chokladsmöret och häll ner smeten i formarna. Grädda chokladkakorna i cirka 20 minuter.
- Vispa under tiden grädde och rör ner punsch.
- Skär jordgubbarna i klyftor och lägg i en hög på tallriken. Gör små ägg av grädden och placera bredvid jordgubbarna. Ta ur chokladkakan ur formarna och placera bredvid grädden. Servera.