Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 360

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1439 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 10%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Lagerblad 2.0 blad 0%
Kryddpeppar hel 6.0 styck 0%
Rödlök 1.0 styck 4%
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (5 min + 24 tim )
- Skär sillfiléerna i bitar och lägg i en skål.
- Blanda ihop såsen. Rör om tills sockret löser sig och häll såsen över fisken. Lägg plastfolie över skålen och låt sillen stå och dra in såsen över natten i kylskåp innan den serveras.