Sherrysill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lagerblad

2.0 

blad

Kryddpeppar hel

6.0 

styck

Rödlök

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sherrysill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 360

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1439 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 10%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 200 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lagerblad 2.0 blad 0%

Kryddpeppar hel 6.0 styck 0%

Rödlök 1.0 styck 4%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (5 min + 24 tim )

  1. Skär sillfiléerna i bitar och lägg i en skål.

  2. Blanda ihop såsen. Rör om tills sockret löser sig och häll såsen över fisken. Lägg plastfolie över skålen och låt sillen stå och dra in såsen över natten i kylskåp innan den serveras.

Alternativ

Lägg in sill själv

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem