
Laxkotletter helt enkelt
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 143

Kcal / portion: 568

GBR (GI) / port: 8
Recept: 2272 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 9%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Ta ut spenaten ur frysen.
- Skala och koka potatis.
- Riv pepparrot och blanda med crême fraiche.
- Värm upp spenat i kastrull på svag värme. Tillsätt en klick smör. Salta och peppra.
- Salta och peppra laxkotletterna. Hetta upp matfett på medelhög värme i en panna. Stek kotletterna i 2-3 minuter på vardera sidan till fin färg.
Kockens kommentar
En nackdel med laxkotletter är att de innehåller vassa avskurna ben, så var aktsam.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)