Klassisk sillsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Tillbehör:

 

Ägg

3.0 

styck

Dill till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Klassisk sillsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 113

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1073 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 159 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör:

Ägg 3.0 styck 18%

Dill till garnering 0%

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skala och koka potatisen halvfast. Hårdkoka ägg (10 minuter). Spola i kallt vatten och låt dem svalna.
  2. Skala äpple och skär sill, äpple, potatis, gurka och rödbetor i små tärningar. Blanda gräddfil med rödbetsspad och smaksätt med salt och peppar. Blanda sedan ner tärningarna i gräddfilen.
  3. Stjälp upp sillsalladen i en skål. Skala äggen och dela dem på mitten. Dekorera med ägghalvor och dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem