Gorgonzolafylld lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Persilja

0.5 

knippe

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gorgonzolafylld lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 732

GBR (GI) / port: 24

Recept: 2928 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 471 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Persilja 0.5 knippe 0%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skär lax i portionsbitar. Skär ett snitt i filén och fyll med gorgonzola. Salta och peppra.
  3. Lägg laxen i ett ugnsfast fat. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.
  4. Tillaga couscous enligt anvisning på paketet.
  5. Riv av bladen på persilja. Blanda coscous med spenat och persiljeblad. Pressa över citron.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem