
Gorgonzolafylld lax
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 732

GBR (GI) / port: 24
Recept: 2928 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja 0.5 knippe 0%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Skär lax i portionsbitar. Skär ett snitt i filén och fyll med gorgonzola. Salta och peppra.
- Lägg laxen i ett ugnsfast fat. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.
- Tillaga couscous enligt anvisning på paketet.
- Riv av bladen på persilja. Blanda coscous med spenat och persiljeblad. Pressa över citron.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)