Laxfilé i ugn
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så ugnslagas fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxfilé i ugn

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 190

Kcal / portion: 780

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3121 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 14%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 411 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så ugnslagas fisk > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Koka potatis.
  3. Finhacka gräslök och dill.
  4. Lägg lax i en gratängform, salta och peppra. Smula över buljongtärning. Lägg på gräslök och dill. Slå över vinäger och grädde.
  5. Gratinera i ugnen cirka 25 minuter.

Kockens kommentar

Detta är en syrlig rätt, om du vill ha lite mindre syrligt använd mindre vinäger eller byt ut mot vitt vin.

Tips! Tillsätt lite socker för att neutralisera syran.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem