BBQ-sej med grönsakssallad och citronmajonnäs
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tillbehör

 

 

 

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Majonnäs äkta

2.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

BBQ-sej med grönsakssallad och citronmajonnäs

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 584

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2338 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 11%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 377 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Tillbehör 

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Majonnäs äkta 2.0 dl 58%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 100°C.
  2. Dela fisk i lika stora bitar. Salta och peppra. Pensla på BBQ-sås. Stick in en termometer i mitten av fisken. Baka i ugnen tills innertemperatur är 45°C.
  3. Skär purjolök i ringar. Koka broccoli, vaxbönor och purjolökringar.
  4. Skiva rädisor. Strimla persilja. Blanda broccoli, vaxbönor, purjolök, rädisor och persilja. Smaka av med salt och peppar.
  5. Riv citronskal. Blanda med majonnäs. Servera fisken på en bädd av salladen med citronmajonnäsen som tillbehör.

Kockens kommentar

Fisk som tillagas i låg temperatur blir saftigare och mjällare. Använd en digitaltermometer och håll koll på fiskens innertemperatur.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem