
Klassisk pannfisk
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 562

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2247 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 12%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Finhacka dragon. Skala och finhacka schalottenlök. Dela tomater på mitten. Dela fisken i portionsbitar.
- Salta och panera fisken i rågmjöl. Stek knaprig i rapsolja, cirka 2 minuter på varje sida. Lägg på hushållspapper.
- Använd samma panna. Lägg i schalottenlöken, dragonen, tomaterna och grädde. Låt reducera cirka 1 1/2 minut. Smaka av med salt och peppar.
- Servera gärna med kokt potatis.
Kockens kommentar
Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott eftersom smakerna blandas på bästa sätt.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)