Mjölkkokt fläskfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas finköttet >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mjölkkokt fläskfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 114

Kcal / portion: 558

GBR (GI) / port: 11

Recept: 2232 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 2%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 490 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas finköttet > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Putsa filén fri från hinnor. Lägg det i en stor kastrull. Häll på mjölk så att det täcker köttet.
  2. Koka upp och låt sjuda på låg värme i 15-20 minuter. Akta så att inte mjölken kokar över.
  3. Koka ris enligt anvisningar på paketet.
  4. Ta upp köttet och använd köttmjölken till att göra sås. Red med majsstärkelse. Låt sjuda ett par minuter och smaka av med örtkryddor, salt och peppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem